JAN
6

2nd New Years Eve Vs Meet & Greet SDC Party


Jan 06 | 9 pm until Jan 07 | 5 am | UTC+01:00
Club 7 Sins (Club7Sins), Heerenlaakweg 64, Maaseik
From €25 to €150
2nd New Years Eve Vs Meet & Greet SDC Party

Veel van onze gasten kunnen er misschien niet bij zijn met oudjaar, omdat ze moeten gaan werken of wel om andere redenen. Daarom organiseren we op deze zaterdag een 2nd New Years Eve Party!!!

Zo kunnen we met alle vrienden van Club 7 Sins en alle leden van SDC toosten op het nieuwe 2018!!!

Henk en Setje, SDC en hun gehele toffe crew willen jullie allemaal persoonlijk een gelukkig maar vooral supergezond 2018 toewensen.

Om de avond nog feestelijker te maken zal een super leuk hostkoppel jullie verwelkomen met een glaasje bubbels en een fijne babbel. Op deze avond zullen wij een SDC 1 JAAR LIDMAATSCHAP verloten onder onze gasten. Bovendien verkrijgen alle SDC leden een korting van 10 euro op de toegangsprijs (mét SDC bracelet én indien ingeschreven op de SDC Party) Ook niet SDC leden zijn natuurlijk welkom!!

IEDEREEN die het afgelopen jaar onze club bezocht heeft zijn van harte welkom!! Iedereen die nog niet bij ons in de club geweest, jullie zijn ook van harte welkom!! Dit is het ideale moment om eens kennis te maken met de club en ja wij zijn er zeker van Once you go Seven you going to heaven!!

Guest dj's Dj Timeless en Emiel Roche!!
Check voor meer informatie onze website

Going (0)

More events

Add an Event