FEB
17

***Dance 2 Trance Valentine Special ***


Feb 17 | 9 pm | UTC+01:00
Club 7 Sins (Club7Sins), Heerenlaakweg 64, Maaseik
From €25 to €75
***Dance 2 Trance Valentine Special ***

Hou jij van een uitdaging en lijkt het je spannend om met Valentijn meegenomen te worden in een sensueel, erotisch, passioneel en muzikaal avontuur?

DJ MIDIX & DJ JJ hebben een close contact met hun publiek en ze weten steeds weer de juiste beats te kiezen. Met hun vrolijke Club- , House- , Dance- en up-lifting Trance muziek krijgen ze het steeds weer voor elkaar om hun publiek tot andere dimensies te brengen....Deze twee kanjers van Dj´s zullen jullie ook, met deze Dance 2 Trance Valentine Special, meenemen in hogere sferen waar de romantische hitte zal toeslaan op de dansvloer! Hou jij er ook van om te 'teasen en te pleasen' of wil je zelfs meer? Dan is dit de uitkomst voor jullie!

Elke dame ontvangt vandaag een mooi Valentijns cadeautje!

All Inclusive:
Wij bieden u een all-in concept van alle A - label dranken, frisdranken, sterke dranken, bieren of Prosecco en allerhande fingerfood en warm en koud buffet.
Tevens kan je genieten van alle binnen en buiten faciliteiten zoals jacuzzi’s, luxe lounge bedden, speelruimtes, handdoeken, douches, lockers en parkeren met cameratoezicht direct aan de club gelegen.
LET OP: Drank en kledij zijn niet toegestaan in de jacuzzi.

Prijzen All Inclusive:
* Koppel: € 75,-
* Koppel + single man: € 150,- (koppel is verantwoordelijk voor de single man en hij mag niet alleen naar de speelruimtes)
* Single dames: € 25,-
* Single man alleen niet toegelaten op dit evenement.
WIE BINNEN IS VOOR 21.30 U KRIJGT € 15,- KORTING!!!

Leeftijd: 21 +

Openingsuren: 21.00 u – 05.00 u

Dresscode:
* Verplichte lingerietijd vanaf 22.30 u.

Going (0)

More events

Add an Event