NOV
26

***Sunday Lovers***


Nov 26 | 4 pm until Nov 27 | 12 am | UTC+01:00
Club 7 Sins (Club7Sins), Heerenlaakweg 64, Maaseik
From €25 to €75
***Sunday Lovers***

Hallo open-minded party vrienden,

Voor velen is Sunday Lovers al een bekend en succesvol evenement!

Onze tweede wintereditie zal wederom plaats vinden in Erotic Palace 7Sins Maaseik, de vorige editie van Sunday Lovers was zo´n geweldig succes dat we samen hebben besloten om Sunday Lovers voort te zetten in deze veel belovende club. Een club waar een ieder zich al snel op zijn gemak voelt, waar iedereen zich zelf kan en mag zijn zonder dat er geoordeeld wordt.

Heb jij nog geen kennis gemaakt met Sunday Lovers of met de club en hoe het er van binnen aan toe gaat? Dan is dit jullie kans om samen met ons te komen genieten van een altijd relaxte sfeer, de warmte die neer slaat op de dansvloer wanneer onze resident Dj´s hun muzikale kwaliteiten laten horen, de ambiance en alle faciliteiten die deze club u te bieden heeft om u zintuigen te doen triggeren.

Sunday Lovers biedt u een all-in concept van alle A-Label dranken, frisdranken, sterke dranken, bieren en allerhande fingerfood…
Tevens kan je genieten van alle binnen en buiten faciliteiten zoals jacuzzi’s, luxe lounge bedden, speelruimtes, handdoeken, douches, lockers en parkeren met cameratoezicht direct aan de club gelegen.

Toegang vanaf 21+

Entree prijzen:
Per Koppel € 65,-
Single Dame €25,-
Single Man € 75,-

Dresscode:
onmiddellijk bij entree

Navigatie:
Om misverstanden te voorkomen raden wij U aan om, op u gsm, niet de Heerenlaak weg maar Houtweg te Maaseik in te geven, eenmaal op de Houtweg rijdt u alsmaar rechtdoor een brug over en dan naar links. U ziet Erotic Palace 7 Sins aan u rechterzijde gelegen.

Going (0)

More events

Add an Event