MAY
27

***Sunday Lovers ”Mousse Party”***


May 27 | 2 pm until May 28 | 12 am | UTC+01:00
Club 7 Sins (Club7Sins), Herenlaakweg 64, Maaseik
From €25 to €85
Iedere laatste zondag van de maand zullen we weer kunnen genieten in de spraakmakende en exotische tuin van Erotic Palace 7Sins Maaseik, een tuin deze is omgetoverd tot een geweldig zomers paradijs met tal aan luxe lounge bedden - jacuzzi´s - een ruime dans area - een DJ booth - een mousse kanon en hopen natuurlijk ook wat zon.
Lieve Sunday Lovers, kom deze zondag op je best gekleed in sexy zomerse outfit naar deze veel beloofde mousse party en geniet van de meest sexy beats deze jullie te oren zullen komen.
Gedurende deze zomerse editie´s zullen onze resident Dj´s aangevuld met opkomende gast Dj´s jullie steeds weer gaan verrassen en zal de crew van 7Sins jullie tot middernacht verwennen met lekkere drankjes en hapjes. Indien de weergoden het toelaten zullen we wellicht kunnen genieten van een heerlijk doorlopend buffet deze gelijk zal staan aan een barbecue en dit alles zal uiteraard plaats vinden in de exotische en spraakmakende tuin van de club.
Voor diegene die nog géén kennis hebben gemaakt met zowel de club als met onze Mousse Party, slechts één advies "aarzel niet" en voel je thuis in deze veel besproken en laagdrempelige club omringd met gelijk gestemde gasten.
Open van 14:00 tot 24:00 uur, met in de line-up deze zondag:
DJ JJ - MIDIX - DERKS - STE-VAN - JOEY DOMINGO & GUEST DJ JACK BLACK

Going (0)

More events

Add an Event