• Sveriges Ledande Swingersklubb sedan 1998


Club Adam och Eva har funnits som swingersklubb i Norrköping sedan 1998, dock med olika ägare och inriktningar. Jag, Christian, tog över klubben 2010 och la hela min själ i att göra den fantastiskt vilket slogs i spillror i början av 2013 då klubben och hela huset som den befann sig i brann ner till grunden.

Jag vägrade dock att låta klubben gå i graven och hittade en ny lokal i en gammal anrik byggnad från 1850-talet. I källaren på den vackra byggnaden skapade jag en ny Club Adam och Eva, modernare och mer genomtänkt än någon annan swingerklubb i Skandinavien och i maj 2014 slog den upp sina dörrar.

Sedan dess har mycket hänt. Jag träffade bara en månad efter öppning Anna som fann klubben och jobbet kring den roligare och mer utvecklande än något annat hon tidigare gjort. Tillsammans som kärlekspar och partners har vi sedan dess jobbat med att utveckla klubben på olika sätt med stor hjälp av den personal som engagerar sig både i bygget och under öppettider.

Vår vision med Club Adam och Eva är att skapa en miljö för vuxna som ger det andra klubbar saknar. Vi ger möjlighet till umgänge i en vacker miljö med trevliga och likasinnade människor där allt kan hända med ingenting måste hända. Allt är upp till våra gäster, vi ger bara de bästa förutsättningarna.

Välkomna önskar Christian och Anna <3

Upcoming events

No upcoming events yet in Club Adam and Eva.
  • General Info

Location
603 71 Norrkoping, Sweden
Established on
Jan 1998
Services
Open Play Area
Pool
Sauna
Theme Parties
Full bar
BDSM Dungeon
Opening times
Mondays
Closed
Tuesdays
Closed
Wednesdays
Closed
Thursdays
Closed
Fridays
9 pm - 2 am
Saturdays
9 pm - 3 am
Sundays
Closed
Member since
Aug 2016

Map