• Special evenings full of fantasy


Eros Park Swingers Club din Bucuresti Romania este un club prive’ preferat atat de cuplurile amatoare de transgresivitate cat si de persoanele singure, unde acestea isi pot realiza propriile fantezii erotice si unde au posibilitatea de a socializa intr-un ambient relaxant, particular, la o masuta, la bar, servind o gustare la bufetul preparat in fiecare seara de noi si care este pus la dispozitia membrilor nostri.

Va asteptam sa petreceti seri speciale, diverse, pline de culoare si fantezie. Sunteti invitati sa lasati afara propria realitate si sa va aruncati in fantezia seductiei!

Aveti dorinte secrete? Nu stiti unde ati putea sa vi le exprimati? Aici este locul potrivit!

Respectandu-i pe altii si cu acordul lor, puteti sa va condimentati propriile vieti, cu lucruri la care doar ati visat poate, voi sau impreuna cu partenerul vostru.
Aici puteti dansa, puteti sa va “jucati”, sa experimentati – intelegeti ce vreau sa spun, cu maxima libertate! Aici suntem toti pentru asa ceva.

Nimeni nu judeca si nimeni nu este judecat.

Aici puteti intalni fata de vis a vis, cuplul acela care locuieste la 100 de metri de tine/ de voi, aici se poate intampla totul! Aici de cele mai multe ori realitatea depaseste imaginatia.

Upcoming events

No upcoming events yet in Eros Park.
  • General Info

Location
Sector 3
31301 Bucharest, Romania
Phone
Services
Open Play Area
Private Rooms
Lockers
Full bar
Open Buffet
Opening times
Mondays
Closed
Tuesdays
Closed
Wednesdays
10 pm - 2 am
Thursdays
10 pm - 2 am
Fridays
10 pm - 5 am
Saturdays
10 pm - 5 am
Sundays
10 pm - 3 am
Member since
Aug 2016

Map