• De hipste parenclub van België. Spanning, klasse en erotiek verzekerd!


Parenclub Gercellinos mag momenteel als één van de modernste, nieuwste EN sfeervolste PARENCLUBS van België aanzien worden. We leggen speciaal de nadruk op parenclub, dus voor diegenen die het nog niet zouden weten : we zijn een club waar paren…..met paren……paren…, niet enkel voor koppels maar ook voor single dames EN single heren!

Spijtig dus voor wie iets anders zoekt want we zijn echt GEEN afkooksel zoals zijnde : erotisch café, erotische discotheek en zeker GEEN "afterclub" maar wel een ECHTE klassevolle en ACTIEVE parenclub in de juiste zin van het woord! (we spelen toch ook geen tennis op een basketbalterrein hé...)

Wij richten ons speciaal naar zeer ruimdenkende paren en alleenstaanden; mensen die heel goed WETEN en BESEFFEN waar ze voor komen. Een parenclub waar iedereen zichzelf KAN en MAG zijn, waar men respect heeft voor elkaar : voor wie we als persoon zijn, en niet voor wat we "zogezegd" allemaal wel hebben ...of misschien zelfs niet hebben.

Een club waar men houdt van sfeer, een leuke gezellige babbel, heerlijk dansen, uitgebreid en lekker eten, echte merkdranken, waar intermenselijke contacten worden gelegd in onze superhygiënische erotische speelruimtes + nog zoveel meer, kortom een actieve club waar men zich “thuisvoelt”.

Upcoming events

No upcoming events yet in Gercellinos.
  • General Info

Location
Molsesteenweg 5
2490 Balen, Belgium
Phone
Services
Open Play Area
Lockers
Full bar
Outdoor Bar
Smoking allowed
Opening times
Mondays
12 pm - 6 pm
Tuesdays
12 pm - 6 pm
Wednesdays
Closed
Thursdays
12 pm - 6 pm
Fridays
8 pm - 1 am
Saturdays
8 pm - 3 am
Sundays
3 pm - 8 pm
Member since
Aug 2016

Map