• Private Garden, Club & Spa


Kristal Club este un loc de exceptie si rafinament destinat adultilor si naturistilor creat cu mare atentie incat sa satisfaca toate gusturile. Este situat la periferia Clujului, departe de “ochii curiosi” in mijlocul naturii, intr-o zona linistita si frumoasa.

Clubul este format din zona discoteca, frumos amenajata pentru socializare, bar si bufet suedez la dispozitie pentru membrii. La etaj se gasesc camere simpatic amenajate pentru a starnii fantezii si a atrage spre legarea unor seri swing distractive si erotice de neuitat.

Veti gasi 4 bai, doua dintre ele dotate cu dusuri si doua cu bideu, vestiare cu dulapior cu cheita pentru pastratrea obiectelor de valoare si camere de dormit, mentinute cu deosebita atentie la detalii si la curatenie in special.

In perioada 15.05-15.09.2016 va vom astepta la gradina de vara unde se va putea face plaja nud, in plus veti fi intampinati de o frumoasa piscina si jacuzzi, intr-o locatie eleganta situata intr-o zona discreta departe de forfota orasului, pentru a va racorii in zilele calduroase de vara.
Sunt asteptati atat swingerii cat si naturistii.

Upcoming events

No upcoming events yet in Kristal Swingers Club.
  • General Info

Location
Strada R.L.
400481 Cluj-Napoca, Romania
Phone
Services
Open Play Area
Jacuzzi / Whirlpool
Showers
Pool
Lockers
Full bar
Opening times
Mondays
9 pm - 3 am
Tuesdays
9 pm - 3 am
Wednesdays
9 pm - 3 am
Thursdays
9 pm - 3 am
Fridays
9 pm - 3 am
Saturdays
9 pm - 3 am
Sundays
9 pm - 3 am
Member since
Aug 2016

Map