• Sveriges äldsta par- och swingersklubb


Vi är Sveriges äldsta par- och swingersklubb för hetero par (självklart är man välkommna om den ena eller båda i paret är bi-/binyfiken också
 
. Vi tillåter inga singlar eller samkönade par. Par i hjärter grundades redan i början av 1990-talet. Tusentals medlemmar har sedan dess passerat genom åren.

På Par i hjärter kan ni få en trevlig, njutbar stund och en paus från vardagen. Här utforskar vi vår sexualitet. En del är nyfikna och vill titta på, "lyssna" på andra eller ha sex i samma rum/säng och en del vet redan vad dom vill fullt ut. Oavsett, så visar vi respekt för varandra.

Vi vet att den dag kommer då de flesta vill uppleva något nytt och spännande tillsammans. Det är här Par i hjärter kommer in i bilden. Par i hjärter är en klubb för endast hetero par som vill träffa andra par med samma intresse. Helt utan tvång. Vi tillåter inga singlar.

Alla blir inte frigjorda över en natt. Men om ni har beslutat er för att besöka en parklubb, så är Par i hjärter klubben för er. Här träffar man andra par, minglar, vi tar något gott att dricka från baren och har det allmänt trevligt. Vi har en väldigt mysig och välkomnande miljö där man kan slappna av ordentligt.

Par i hjärter rymmer stora, nyrenoverade och fräscha lokaler i två plan i Solna utanför Stockholm.
På övervåningen har vi en bar. Där har vi försäljning av öl, rött och vitt vin, bubbel, cider, läsk, kaffe, m.m., en scen med en pole (strippstång), sköna loungemöbler/soffor där vi kan mingla med andra par. Ett fräscht och stort rökrum finns i anslutning till loungen på övervåningen. Det är fritt fram att välja musik i datorn som har en musiktjänst ansluten online. Så oavsett om du vill ta en sväng på scenen runt polen eller bara känner för att dansa, så finns alltid rätt musik för just dig!
Övervåningen är en sexfri zon. Alla sexuella aktiviteter sker på nedervåningen. På nedervåningen finns det många olika rum för spännande, frivilliga aktiviteter. Självklart finns det duschar och toaletter på både över och undervåningen.

I vår spa-avdelning på det nedre planet finns en Jacuzzi för upp till 6 personer, en ångbastu och ett härligt massagerum där man kan ha med sig sin egen olja.

Dresscode (om inget annat uppges): På övervåningen är det valfritt och på nedervåningen är det max underkläder som gäller. Avvikelser kan förekomma. men då anslår vi det här på hemsidan i kalendern.

Upcoming events

No upcoming events yet in Par i Hjerter.
  • General Info

Location
Stockholm, Sweden
Phone
Established on
Jan 1990
Services
Jacuzzi / Whirlpool
Sauna
Spa
Lockers
Full bar
Massage Table
Opening times
Mondays
Closed
Tuesdays
Closed
Wednesdays
Closed
Thursdays
9 pm - 3 am
Fridays
9 pm - 3 am
Saturdays
9 pm - 3 am
Sundays
Closed
Member since
Aug 2016

Map