• The Gallery’s Free Style, de parenclub, swingerscafe van België en Nederland


Hallo, mijn naam is Ilona. Welkom bij The Gallery’s Free Style, onze mooie nieuwe zaak waar mensen met een andere kijk op liefde en relatie elkaar kunnen ontmoeten. Samen met mijn partner Alex streef ik er elke dag weer naar om onze gasten een onvergetelijke avond te bezorgen.

The Gallery’s is geen traditionele parenclub. Wij zijn een zaak waar gelijkgestemde gasten vrij zijn om elkaar (beter) te leren kennen in elke zin van het woord. Elke avond heeft een andere sfeer waardoor iedereen bij The Gallery’s een feestje kan beleven op de manier zoals hij of zij dat het liefste wil.

Er zijn laagdrempelige avonden met een aantal seksvrije ruimtes (zoals de bar). Er is een avond die je kunt vergelijken met een traditionele swingersavond en er is een hele stoute avond met flink veel actie. Kijk even bij “welke dag past bij mij”. Daar leg ik het programma beter uit.

Onze prijzen zijn alle dagen all-inclusive. Daarbij krijgen koppels en heren die alleen binnenkomen op vrijdag, zaterdag een goed glas cava cadeau bij binnenkomst. Voor de koppels een romantische opwarmer, voor de heren een mooie kans om snel in gesprek te raken met een leuke dame.

Wil je meer over The Gallery’s weten? Wil je reserveren of ontdekken of The Gallery’s Free Style ook bij jouw levensstijl past? Bel, mail of app me maar! Ik beantwoord je vragen graag en kan je adviseren in de keuze voor jouw/jullie perfecte avond. Voel je vrij om alles te vragen. Het gaat mij erom dat jij je bij ons op je gemak voelt en weet wat je kunt verwachten.

Upcoming events

No upcoming events yet in The Gallery's.
  • General Info

Location
Turnhoutsebaan 548
2970 Schilde, Belgium
Services
Theme Parties
Lockers
Opening times
Mondays
1 pm - 6 pm
Tuesdays
Closed
Wednesdays
8 pm - 12 pm
Thursdays
8 pm - 1 pm
Fridays
9 pm - 3 pm
Saturdays
9 pm - 3 pm
Sundays
5 pm - 10 pm
Member since
Aug 2016

Map